Hírek, újdonságok

Legyen naprakész termékeink és szolgáltatásaink terén

Legfrissebb

Hírek, újdonságok

Legyen jól látható

Legyen jól látható

Legyen jól látható, még nagyobb távolságból is.

3M Fényvisszavető kontúrfóliák

Az ECE 104 egy szabályozás, amely Európa szerte irányelvként szolgál a tehergépjárművek hátfalán és oldalfalán levő fényvisszavető biztonsági jelzések alkalmazására vonatkozóan.
A szabályozás Magyarországon 2011-től lépett hatályba.
Ettől az időponttól kezdve az újonnan regisztrált 7.5 tonna tömegnél nehezebb (N2 és N3-as osztályú) gépjárműveken és 3.5 tonnát meghaladó tömegű (O3 és O4-es osztályú) utánfutókon fényvisszavető szalagot kell elhelyezni, amelyek tisztán jelzik azok hátfalát és oldalfalait úgy, hogy azok éjszaka legalább 1000 méteres távolságból is láthatóak legyenek. Az ECE 104 emellett szabványként is szolgál a felhasznált fényvisszavető anyagokra vonatkozóan, hogy azokat hol és hogyan kell elhelyezni a gépjárműveken.

Letölthető: PDF

 

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út 114.

+36 1 349 2129
Fax: +36 1 359 3147
kvazar@kvazar.hu

Kvazár

"Viszonteladóból, nagykereskedők és komplex szolgáltatók lettünk. Tevékenységünk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy meghatározó piaci szereplőként részt vegyünk a munkavédelmi termékek és ipari segédanyagok forgalmazásában."

"31 év alatt nagy utat tettünk meg. Ma is kiemelt feladat számunkra, hogy megbízható üzleti partnerek és elkötelezett szolgáltatók maradjunk, melyet meglévő és leendő ügyfeleink elégedettségén keresztül érhetünk el."

Ajánlatkérésével keresse kollégáinkat vevőszolgálatunkon:
Veszprémi Roland, roland.veszpremi@kvazar.hu
Ungurián József, jozsef.ungurian@kvazar.hu