Zuhanásgátlók

Portwest által gyártott zuhanásgátlók felülvizsgálata

Letölthető: PDF

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket megújult weboldalunkon keresztül, az általunk végzett Portwest zuhanásgátlók felülvizsgálatának lehetőségéről.
A Kvazár Kft. rendkívül fontosnak tartja, hogy az általa értékesített egyéni védőeszközök szakszerű használatát, a biztonságos használathoz szükséges ellenőrzését, minden partnerünk munkavállalója megismerje úgy, hogy megszerzett ismereteit a védőeszközök felhasználása során a gyakorlatban is alkalmazni tudja.


Minden olyan partnerünknél, ahol a Portwest által gyártott zuhanásgátlót és a hozzá kapcsolódó gyári kiegészítőket használnak, ott igény esetén az éves felülvizsgálatot a Kvazár Kft. megfelelő dokumentáció alkalmazása mellett szakszerűen elvégzi.

Amennyiben szolgálatásunk felkeltette érdeklődését, szakmai kérdésekkel, esetleges ajánlatkérésével kérem keresse kollégáinkat.

Kérje most az ingyenes konzultációt!

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út 114.

+36 1 349 2129
Fax: +36 1 359 3147
kvazar@kvazar.hu

Kvazár

"Viszonteladóból, nagykereskedők és komplex szolgáltatók lettünk. Tevékenységünk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy meghatározó piaci szereplőként részt vegyünk a munkavédelmi termékek és ipari segédanyagok forgalmazásában."

"31 év alatt nagy utat tettünk meg. Ma is kiemelt feladat számunkra, hogy megbízható üzleti partnerek és elkötelezett szolgáltatók maradjunk, melyet meglévő és leendő ügyfeleink elégedettségén keresztül érhetünk el."

Ajánlatkérésével keresse kollégáinkat vevőszolgálatunkon:
Veszprémi Roland, roland.veszpremi@kvazar.hu
Ungurián József, jozsef.ungurian@kvazar.hu