Munkavédelmi oktatás

Termék és gyártó specifikus oktatások lebonyolítása

Letölthető: PDF

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket megújult weboldalunkon keresztül, az általunk tartott Munkavédelmi oktatások lehetőségéről.

A Kvazár Kft rendkívül fontosnak tartja, hogy az általa értékesített egyéni védőeszközök szakszerű használatát minden partnerünk munkavállalója megismerje úgy, hogy megszerzett ismereteit a védőeszközök felhasználása során a gyakorlatban is alkalmazni tudja.

Stratégiai beszállítóink (3M, Mapa, Portwest, Ejendals,) segítségével egyedi gyártói megközelítésben, termékspecifikus oktatásokat készítünk a munkavédelem számos területére:

  • fejvédelem,  
  • szemvédelem,  
  • hallásvédelem,  
  • légzésvédelem,  
  • kéz és lábvédelem,
  • zuhanásgátlás.

Az oktatási tematikánknak megfelelően, elkészítjük egyedi oktatási anyagainkat, melyet a gyártók segítségével közösen mutatunk be partnereinknek.

Amennyiben szolgálatásunk felkeltette érdeklődését, szakmai kérdésekkel, esetleges ajánlatkérésével kérem keresse kollégáinkat.

Kérje most az ingyenes konzultációt!

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út 114.

+36 1 349 2129
Fax: +36 1 359 3147
kvazar@kvazar.hu

Kvazár

"Viszonteladóból, nagykereskedők és komplex szolgáltatók lettünk. Tevékenységünk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy meghatározó piaci szereplőként részt vegyünk a munkavédelmi termékek és ipari segédanyagok forgalmazásában."

"31 év alatt nagy utat tettünk meg. Ma is kiemelt feladat számunkra, hogy megbízható üzleti partnerek és elkötelezett szolgáltatók maradjunk, melyet meglévő és leendő ügyfeleink elégedettségén keresztül érhetünk el."

Ajánlatkérésével keresse kollégáinkat vevőszolgálatunkon:
Veszprémi Roland, roland.veszpremi@kvazar.hu
Ungurián József, jozsef.ungurian@kvazar.hu