Vágógép

Ragasztószalagok konvertálása a vevői igényeknek megfelelően

Letölthető: PDF

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket megújult weboldalunkon keresztül az egyik legrégebbi és talán legkevésbé ismert szolgáltatásunkról.

A Kvazár Kft. megalakulását követően, már a kilencvenes évek elején is kiemelten fontos kiegészítő szolgáltatásnak tartotta az öntapadó anyagok, ipari ragasztók, ragasztószalagok, konvertálását.

Az öntapadó ragasztószalagok, padlójelölő szalagok területén szoros együttműködést alakítottunk ki a 3M Hungária Kft-vel, melynek keretében megkezdtük az általuk gyártott öntapadó ragasztószalagok konvertálását.

A technikai szalagok területén szoros szakmai kapcsolatban állunk több nemzetközi gyártóval, mint például a „TESA, NITTO, MACTAC”, így az általuk gyártott termékek egyedi méretre vágásában már kiemelt szakmai tapasztalattal rendelkezünk.


Vágási tevékenységünk kiterjed:

  • öntapadó anyagok,
  • padlójelölő PVC szalagok,
  • ipari ragasztószalagok,
  • öntapadó szövetszalagok,
  • öntapadó habosított ragasztószalagok,
  • elektronikai „kapton” szalagok,
  • felületvédő és egyéb védőfóliák, vágásra.
Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, szakmai kérdésekkel, esetleges ajánlatkérésével kérem keresse kollégáinkat.

Kérje most az ingyenes konzultációt!

2314 Halásztelek,
II. Rákóczi Ferenc út 114.

+36 1 349 2129
Fax: +36 1 359 3147
kvazar@kvazar.hu

Kvazár

"Viszonteladóból, nagykereskedők és komplex szolgáltatók lettünk. Tevékenységünk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy meghatározó piaci szereplőként részt vegyünk a munkavédelmi termékek és ipari segédanyagok forgalmazásában."

"31 év alatt nagy utat tettünk meg. Ma is kiemelt feladat számunkra, hogy megbízható üzleti partnerek és elkötelezett szolgáltatók maradjunk, melyet meglévő és leendő ügyfeleink elégedettségén keresztül érhetünk el."

Ajánlatkérésével keresse kollégáinkat vevőszolgálatunkon:
Veszprémi Roland, roland.veszpremi@kvazar.hu
Ungurián József, jozsef.ungurian@kvazar.hu