A Spirit® kollekcióba tartozó modellek a standard méreteken túl (36-48) 36-os mérettől hozzáférhetők, így nők számára is elérhető a választék. Valamennyi modell fém orrbetéttel és talpbetéttel van ellátva, így éles tárgyak behatolása ellen is védelmet nyújtanak. A jó
minőségnek köszönhetően ezek a termékek minden munkakörre, a könnyűtől a legnagyobb igénybe vételig alkalmasak. A modellek divatosak, jól kidolgozottak és kényelmesek és elfáradás ellen hatnak.

 

A Bata Industrials a Spirit® kollekciót speciális, anatómiailag legmegfelelőbb kaptafákon készíti. Az orr- és középrész méretezése megfelelő teret biztosít a lábnak, stabilitást és kényelemérzetet eredményezve. A talp rendkívül csúszásgátló, a felső rész és a bélés könnyű, légáteresztő anyagokból készül, száraz és friss érzést biztosítanak, ugyanakkor a nedvességet a cipőből kivezetik. A páramentesítés akkor a leghatásosabb, ha a cipőhöz a nedvességet abszorbáló harisnya használata párosul, amiből a meleg és az összegyűjtött nedvesség a bélésen és a cipő felső részen át eltávozhat. A Pro-Guards® technológiával készült harisnyák ezt a célt szolgálják.

 

 

 

 

GUNN

 

ASAR 

 

 

 

 

 

 

 

RAN

 

ODIN

 

 

 

 

 

SKADI

 

HERVOR

 

 

 

 

 

NICOR

 

FREY