A megújult The Natural® kollekciót úgy fejlesztették, hogy természetes folytatása legyen az emberi testnek. A könnyű, négy féle szélességi méretben gyártott cipők tökéletesen illeszkednek a lábhoz. Az intenzív kutatások eredményei alapján a Bata Industrials a The Natural® kollekciót számos területen tovább fejlesztette.

A kollekcióba tertozó modellek dupla sűrűségű poliuretán vagy TriTech Plus® talpa optimális stabilitást és csúszásgátlást biztosít.
A cipőket a láb természetes formájához igazodó aszimmetrikus kaptafákon készítik. A cipők vagy az aktív légáteresztő és nedvesség elvezető Bata Cool Comfort® béléssel, vagy egy cserélhető, nedvesség elszívó bőr talpbetéttel vannak ellátva. Ugyancsak a cipők
jellemzői közé tartozik a rázkódás csökkentő Tunnelsystem® és az energia megtartó Easy Rolling System®.

A stabilitást és rázkódás csökkentést biztosító termoplasztik poliuretán váz extra megtámasztást biztosít a középső lábrésznek. A legtöbb modell I. osztályú bőrből és különböző magas minőségű anyagokból készül, kemény termoplasztik poliuretán orrvédővel ellátottak, amely növeli a cipők élettartamát és így költségmegtakarítást eredményez.

 

 MALENKA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORBAT