Épületfólia

 

Valamennyi forgalmazott fólia rendelkezik a MABISZ ajánlásával.

 

img3.gif

Rövid határidővel vállaljuk középületek, társasházak, családi házak, kirakatok ablakainak fóliázását. A felszerelt fóliáról a  megrendelőnek installációs jegyzőkönyvet állítunk ki, amely betörésvédelmi és biztonsági fóliák esetében egyrészt tanúsítja a MABISZ előírásainak való megfelelőséget, másrészt az esetleges reklamációk esetén ezzel érvényesíthető a garancia.

 

 

 

 

 

 

Biztonsági ablakfólia

 

 

 • az üveg ellenállóságának növelésével akadályozza az impulzusszerű behatolásokat,
 • láthatatlan védelmet nyújt,
 • az üvegtörésből származó balesetek nagy része is elkerülhető, mivel a fólia egyben tartja az eltört üveget, meggátolva a szilánkok széthullását.
 • tisztán és torzításmentesen átlátható,
 • költséghatékony.

 

 

A biztonsági ablakfóliák - egy láthatatlan áttörés késleltető védőpajzsot képezve az ablak- és ajtóüvegek felületén - nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással és a vandalizmussal szemben.

A fóliák hosszú élettartamúak és nagy hatékonyságú biztonságvédelmi tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem csak egyben tartják az üveget, de erősen ellenállóak is, meghosszabbítva ezzel a bahatoláshoz szükséges időt.

 

 

 

 

 

 

 

Hővédő, fényvédő, hőszigetelő, infravörös sugárzás ellen védő ablakfólia

 

 

 • visszaverik a napsugárzásból adódó hő jelentős részét,
 • kiküszöbölik a belső hőmérséklet nagymértékű növekedését,
 • visszaverik a fűtőtestek által kibocsátott hőhullámokat, így kevesebb hő szökhet csak ki az üvegfelületeken keresztül,
 • csökkentik a légkondicionálási és fűtési költségeket,
 • védenek az UV-sugárzástól,
 • javítják és egységesítik az épület külső megjelenését.

 

 

 

 

 

 

Dekorációs ablakfólia

 

 

 

 

 

Autófólia

 

A fóliák a Központi Közlekedési Felügyelet engedélyével rendelkeznek.

 

Rövid határidővel vállaljuk minden gépjármű típus ablakainak fóliázását. A felszerelt fóliáról a gépjármű tulajdonosnak műbizonylatot állítunk ki, amely egyrészt tanúsítja a Központi Közlekedési Főfelügyelet előírásainak való megfelelőséget, másrészt az esetleges reklamációk esetén ezzel érvényesíthető a garancia.  A műbizonylat és a felszerelt fólia
összerendelhetőségét a  Központi Közlekedési Főfelügyelet engedélyének a fóliára felcímkézett száma biztosítja.

 

 

 

 

 

Anti-graffiti fólia

 

img1.gif

Az anti-graffiti fóliák hathatós védelmet nyújtanak a graffiti, a vandalizmus ezen megnyilvánulása ellen.

Az összefújt tömegközlekedési eszközök negatív színben tüntetik fel a társaságokat, az utasokban növelik a bizonytalanság érzését. A következmény stagnáló, csökkenő utasforgalom, kevesebb bevétel, megnövekedett fenntartási költségek, több kiadás
(őrzés-védelem, karbantartás).

Az antigraffiti fóliák a tömegközlekedési eszközökön - autóbusz, villamos, vasúti jármű -, illetve a magántulajdonban lévő gépjárműveken, azok védelmének érdekében alkalmazhatók. A fóliával védett felületekről a firkák eltávolíthatóak. A vegyszeres lemosás a fóliát nem károsítja, míg a festékeket, védőlakkokat igen.